Bewaar- en degustatietips

Gaufres sucrées : 

Meilleure conservation en boîte en métal (type biscuits) ou boîte en plastique hermétique.

Peuvent être congelées (6 mois).

Zoete wafels :
Bewaar ze bij voorkeur in een metalen doos (bijvoorbeeld een koekjesdoos) of in een
luchtdichte plastieken doos.​

Geschikt om in te vriezen (6 maanden).

Hartige wafels : 

Bewaren in de koelkast.
Geschikt om in te vriezen (6 maanden).
Bereidingstip : 2 minuten in de oven op 180° of broodrooster.

Zoete wafeks : (Gedurende 1 min. opwarmen in de broodrooster) :

Natuur

  • Bolletje vanille-ijs, chocolade

  • Gesmolten chocolade, vers fruit (aardbeien of frambozen)

Chocolade chips

  • Aardbeien, slagroom, gesmolten zwarte chocolade

Kokosnoot

  • Geschaafde kokos, bolletje kokosijs, gesmolten zwarte chocolade

  • Gesmolten chocolade, schijfjes ananas

Appel-kaneel

  • Glaasje appelsap, koude appelmoes

  • Vanille-ijs, glaasje glühwein

  • Vanille-ijs, glaasje calvados

Hartige wafels : (2 minuten in de oven op 180° of broodrooster) :

 

Witloof/Emmental/Ham

  • Veldsla/blaadje witloof/stukjes appel/noten

Courgette/Tijm/Feta

  • Fijngesneden groene en gele (rauwe) courgettes, gierst, citroen, komkommer, pompoenpitten

  • Paprikaslaatje, bolletjes mozzarella

Paprika/ Olijven

  • Tabouleh van spelt, verse munt, geraspte sinaasappelschil

Pompoen/Gruyère/Bacon

  • Gele en oranje wortelen, rauwe witloof, verse koriander

Gerookte zalm/Dille

  • Venkeltartaar, avocado, tomaat, bleekselderij

  • Emulsie van citroen, sneetje gerookte zalm, verse dille

​Allergènes : oeufs, lait, farine (base).  Selon recette : fromage, saumon, coco, speculoos, noix de pécan, épeautre​

Allergenen : eieren, melk, bloem (basis). Volgens recept : kaas, zalm, kokosnoot, speculaas, pecannoten, spelt​