Bewaar- en degustatietips
Gaufres sucrées :
Meilleure conservation en boîte en métal (type biscuits) ou boîte en plastique hermétique.
Peuvent être congelées (6 mois).

Zoete wafels :
Bewaar ze bij voorkeur in een metalen doos (bijvoorbeeld een koekjesdoos) of in een
luchtdichte plastieken doos.
Geschikt om in te vriezen (6 maanden).

Hartige wafels :
Bewaren in de koelkast.
Geschikt om in te vriezen (6 maanden).
Bereidingstip : 2 minuten in de oven op 180° of broodrooster.
Zoete wafeks : (Gedurende 1 min. opwarmen in de broodrooster) :
Natuur
-
Bolletje vanille-ijs, chocolade
-
Gesmolten chocolade, vers fruit (aardbeien of frambozen)
Chocolade chips
-
Aardbeien, slagroom, gesmolten zwarte chocolade
Kokosnoot
-
Geschaafde kokos, bolletje kokosijs, gesmolten zwarte chocolade
-
Gesmolten chocolade, schijfjes ananas
Appel-kaneel
-
Glaasje appelsap, koude appelmoes
-
Vanille-ijs, glaasje glühwein
-
Vanille-ijs, glaasje calvados
Hartige wafels : (2 minuten in de oven op 180° of broodrooster) :
Witloof/Emmental/Ham
-
Veldsla/blaadje witloof/stukjes appel/noten
Courgette/Tijm/Feta
-
Fijngesneden groene en gele (rauwe) courgettes, gierst, citroen, komkommer, pompoenpitten
-
Paprikaslaatje, bolletjes mozzarella
Paprika/ Olijven
-
Tabouleh van spelt, verse munt, geraspte sinaasappelschil
Pompoen/Gruyère/Bacon
-
Gele en oranje wortelen, rauwe witloof, verse koriander
Gerookte zalm/Dille
-
Venkeltartaar, avocado, tomaat, bleekselderij
-
Emulsie van citroen, sneetje gerookte zalm, verse dille